forest
DYBE RØDDER

I over et årti har vi indgået et partnerskab med non-profit miljøorganisationer som “One Tree Planted” for at støtte træplantningsinitiativer rundt om i verden. Og for hvert træ har vi øget vores engagement i at genoprette økosystemer, gavne lokalsamfund og bekæmpe klimaforandringer.

DYBE RØDDER

I over et årti har vi indgået et partnerskab med non-profit miljøorganisationer for at støtte træplantningsindsatser rundt om i verden. Og for hvert træ har vi øget vores engagement i at genoprette økosystemer, gavne lokalsamfund og bekæmpe klimaændringer.


Vi har plantet mere end 2 millioner træer på verdensplan og over 5,000 træer i Norden.


Læs mere
two girls hugging with do good tee-shirts

Origins Green The Planet

I dag erkender vi mere end nogensinde den uforholdsmæssige store betydning, som miljøforringelse og global opvarmning har på dårligt stillede samfund. Vi erkender også, at det ikke er nok at stræbe efter miljømæssig kvalitet – vi skal stræbe efter menneskelig lighed. 

 

Med sine Green The Planet-initiativer har Origins forpligtet sig til at hjælpe med at genoprette økosystemer, ét træ ad gangen og støtte arbejdet i miljøorganisationer rundt om i verden for at skabe en reel, meningsfuld forandring for nutidens og kommende generationers liv.

 

Siden 2009 har Origins plantet og plejet mere end 2.3 millioner træer, og der kommer stadig flere i projekter i Asien, Europa og Nordamerika. Det svarer til mere end 177,123 træer per år, 485 træer per dag og 20 træer per time.

 

Læs mere